PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL – G.D.P.R.

Stimate client,

La data de 25 mai 2018 au intrat in vigoare si devenit aplicabile prevederile Regulamentului European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date .

NEW CAR INTERNATIONAL prelucreaza datele dumneavoastra cu buna credinta, conform prevederilor Regulamentului.

Datele pot fi de identificare si de contact (ex. nume si prenume, CNP, adresa, telefon, adresa de e-mail.

Datele sunt prelucrate in scopuri legitime si determinate (ex.: intocmirea facturilor, ofertelor, efectuarea ITP-ului, informarii pe parcursul reparatiei etc in scopul unei bune functionari  a relatiei firma-client).

Cu acordul dumneavoastra,veti primi  pe adresa de e-mail comunicata eventuale informari (oferte, facturi, etc).

Datele sunt arhivate atat cat prevede legislatia financiar-contabila in vigoare in functie de specificul fiecarui document in parte.

Protecția privind sfera privată în timpul procesării datelor personale, precum și securitatea tuturor datelor de afaceri reprezintă o preocupare  pentru New Car International SRL (denumită în continuare ” New Car International “, “Noi” sau alte derivate prin conjugare), pe care o luăm în considerare în desfășurarea afacerilor.

Protecția datelor și securitatea informațiilor constituie o parte integrantă a politicii noastre corporative.

Pentru aceasta, ne îngrijim să procesăm datele dvs. personale în conformitate cu principiile stabilite în legislația privind protecția datelor în vigoare în România, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (“GDPR”).

În conformitate cu prevederile GDPR – în vigoare din data de 25 mai 2018, datele personale reprezintă orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă; în acest sens, o persoană identificabilă este acea persoană care poate fi identificată direct sau indirect, în special prin referire la un număr de identificare sau la unul sau mai mulți factori specifici identității sale fizice, psihologice, mentale, economice, culturale sau sociale.

Această politică de confidențialitate face referire la datele personale ale clienților noștri, partenerilor de afaceri, altor persoane care ne contactează și care ne vizitează și ale reprezentanților acestora, potențiali angajați și se aplică tuturor datelor colectate prin intermediul site-urilor noastre web,  www.serviceautoitp.ro / www.service-auto-itp.ro  precum și a tuturor celorlalte date personale pe care le colectăm prin e-mail sau prin alte contacte offline. Această politică de confidențialitate prezintă:

-scopul pentru care colectăm și folosim datele dvs. personale;

-temeiul de prelucrare pentru astfel de scopuri;

-categoriile de date cu caracter personal pe care le colectăm de la dvs. și le procesăm;

-durata de procesare a acestor date;

-drepturile dumneavoastră în calitate de persoane vizate și modul în care vă puteți exercita     aceste drepturi;

-cui putem dezvalui datele dvs.personale.

 SCOPURI ȘI TEMEIURI PENTRU PROCESARE ȘI CATEGORII DE DATE PERSONALE

În contextul interacțiunii dvs. cu New Car International, dumneavoastră, în calitate de persoană fizică, puteți fi supus activității de prelucrare a datelor. Astfel, utilizăm datele dvs. personale în următoarele cazuri:

  1. Dacă sunteți client existent sau potențial client al New Car International

1.1.  Furnizarea serviciilor și / sau a produselor solicitate Nouă

Folosim datele dvs. personale relevante pentru a pregăti și a furniza serviciile și / sau produsele pe care le comandați de la noi. De exemplu, atunci când elaborăm contractul (le) care urmează să fie semnat cu compania dvs., atunci când oferiți garanții de plată, este posibil să ne bazăm pe datele dvs. personale relevante pentru relația noastră de afaceri. În acest caz, ne bazăm pe punerea în aplicare a contractului nostru ca temei pentru procesare.

1.2. Comunicarea cu dvs

Utilizăm datele dvs. de contact pentru a comunica cu dvs. cu privire la comenzile dvs. și orice alte aspecte relevante legate de afaceri. În acest caz, ne bazăm pe punerea în aplicare a contractului nostru ca temei pentru procesare.

1.3 Procesarea datelor ca obligație impusă de lege

Este posibil să procesăm unele dintre datele dvs. în contextul furnizării bunurilor / produselor sau serviciilor solicitate, în baza obligațiilor legale. În acest caz, temeiul pentru prelucrarea datelor îl constituie obligația legală.

1.4 Trimitere de buletine informative (oferte de pret)

Putem, de asemenea, să folosim datele dvs. de contact pentru a vă furniza în format electronic ofertele noastre speciale / alte informații referitoare la afacerea noastră, dar numai dacă v-ați abonat și, prin urmare, v-ați dat acordul expres pentru o astfel de prelucrare adatelor personale.

Puteți oricând să vă retrageți acordul exprimându-vă opțiunea de a nu primi buletinele informative în viitor făcând clic pe “Dezabonați” atunci când primiți e-mailul respectiv sau trimițând e-mail la adresa:

service.newcarinternational@gmail.com.

Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dvs. sunt numele dvs., adresa de e-mail, nr.telefon și fax, precum și alte date personale pe care ni le  furnizați direct.

  1. Dacă sunteți un reprezentant, o persoană de contact sau un angajat sau alt colaborator al clientului sau potențialului client al nostru

2.1. Furnizarea serviciilor și / sau a produselor solicitate Nouă

Folosim datele dvs. personale relevante pentru a pregăti și a furniza comenzile de achiziții servicii / produse solicitate de la noi. De exemplu, putem folosi datele personale pentru a gestiona relația cu clientul pe care îl reprezentați. Ne bazăm în acest caz pe interesul legitim în furnizarea serviciilor noastre în funcție de domeniul nostru de activitate și gestionarea relației cu clienții noștri.

2.2. Comunicarea cu dvs.

Utilizăm datele dvs. de contact pentru a comunica cu dvs. în legătură cu solicitările dvs. și orice alte aspecte relevante legate de afaceri. De asemenea, ne bazăm, în acest caz, pe interesul legitim de a furniza serviciile noastre în funcție de domeniul nostru de activitate.

2.3 Procesarea datelor ca obligație impusă de lege

Este posibil să preluăm unele dintre datele dvs. în contextul furnizării serviciilor /produselor pe care le comandați, pe baza obligațiilor legale. În acest caz, temeiul pentru prelucrare îl constituie obligația legală.

2.4 Trimitere de buletine informative (oferte de pret)

Putem, de asemenea, să folosim datele dvs. de contact pentru a vă furniza în format electronic ofertele noastre speciale / alte informații referitoare la afacerea noastră, dar numai dacă v-ați abonat și, prin urmare, v-ați dat acordul expres pentru o astfel de prelucrare adatelor personale. Puteți oricând să vă retrageți acordul exprimându-vă opțiunea de a nu primi buletinele informative în viitor făcând clic pe “Dezabonați” atunci când primiți e-mailul respectiv sau trimițând e-mail la adresa: service.newcarinternational@gmail.com.

Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dvs. sunt numele dvs., adresa de e-mail, nr.telefon și fax, precum și alte date personale pe care ni le  furnizați direct.

  1. Dacă sunteți partener de afaceri al New Car International

3.1 Menținerea relațiilor noastre contractuale

Folosim datele dvs. personale relevante pentru a ne menține relația contractuală cu dumneavoastră. În acest caz, ne bazăm pe punerea în aplicarea contractului nostru ca temei pentru procesare.

3.2 Comunicarea cu dvs.

Utilizăm datele dvs. de contact pentru a comunica cu dvs. în legătură cu orice probleme relevante legate de afaceri. În acest sens, ne bazăm pe punerea în aplicare a contractului nostru ca temei pentru procesare.

3.3 Procesarea datelor ca obligație impusă de lege

Putem prelua unele dintre datele dvs. în contextul furnizării serviciilor /produselor pe care le comandați, pe baza obligațiilor legale. În acest caz, temeiul pentru prelucrare îl constituie obligația legală.

Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dvs. sunt numele dvs., adresa de e-mail, nr.telefon și fax, precum și alte date personale pe care ni le  furnizați direct.

  1. Dacă sunteți un reprezentant, o persoană de contact sau un angajat sau colaborator al partenerului nostru de afaceri

4.1. Menținerea relațiilor contractuale cu partenerul de afaceri

Folosim datele dvs. personale relevante pentru a menține relația contractuală cu partenerul nostru de afaceri. În acest sens, ne bazăm pe interesul legitim de a asigura că relația contractuală este gestionată în mod corespunzător.

4.2. Comunicarea cu dvs

Utilizăm datele dvs. de contact pentru a comunica cu dvs. în legătură cu orice probleme relevante legate de afaceri. În acest sens, ne bazăm pe interesul legitim de a ne asigura că relația contractuală se desfășoară în mod adecvat.

4.3 Procesarea datelor ca obligație impusă de lege

Este posibil să prelucrăm unele dintre datele dvs. în contextul furnizării serviciilor /produselor pe care le comandați, pe baza obligațiilor legale. În acest caz, temeiul pentru prelucrare îl constituie obligația legală.

Datele sunt furnizate direct de către dvs, sau partenerul de afaceri. Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dvs. sunt numele dvs., adresa de e-mail, nr.telefon și fax, precum și alte date personale pe care ni le  furnizați direct.

  1. Dacă sunteți candidat pentru un loc de muncă:

Folosim datele dvs. personale conținute în CV-urile pe care le primim pentru a evalua calificările solicitanților pentru o poziție în cadrul New Car International. Prelucrarea datelor se face pe baza angajării și elaborării contractului de muncă.

Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dvs. sunt numele dvs., adresa de e-mail, nr. de telefon, fax, datele personale incluse în CV, detalii privind pregătirea și formarea, calificările profesionale, precum și alte date personale pe care ni le furnizați direct.

  1. Dacă sunteți vizitator la sediul nostru:

Noi folosim datele dvs. personale pentru a asigura securitatea sediilor, a bunurilor și a personalului nostru. În acest caz, procesarea datelor se efectuează în interesul legitim al New Car International, și anume protejarea acestor spații, bunuri și a personalului existent.

Categoriile de date prelucrate în acest context sunt numele dvs., precum și alte date personale pe care ni le  furnizați direct.

  1. Dacă sunteți utilizator al site-urilor noastre de internet:

Folosim datele dvs. personale pe care le colectăm de la dvs. când vizitați site-urile noastre de Internet, pentru a monitoriza traficul și a îmbunătăți conținutul site-ului.  Ne bazăm această activitate de prelucrare a datelor pe interesul nostru legitim de a asigura buna funcționare a site-urilor noastre de internet, precum și îmbunătățirea acestora.

Categoriile de date prelucrate în acest context sunt ora și data accesării site-urilor web și adresa IP de la care au fost accesate site-urile noastre de internet.

Pentru toate categoriile de persoane de mai sus, putem procesa datele dvs. în contextul modificărilor privind structura sau al operațiunilor/tranzacțiilor similare care implică orice entități juridice afiliate. În acest caz, temeiurile pentru prelucrare pot fi reprezentate de obligația legală, de executarea contractului încheiat de New Car International în contextul unei astfel de tranzacții (dacă sunteți parte într-un astfel de contract) sau de interesul legitim al New Car International de a efectua orice tranzacție în cel mai eficient mod (în restul cazurilor).

FURNIZARE DE DATE PERSONALE

Atunci când datele sunt solicitate direct de la dvs., New Car International vă va solicita să furnizați toate categoriile de date cu caracter personal pe care le solicităm în scopurile menționate mai sus, altfel nu vom putea să ne desfășurăm activitatea (inclusiv, printre altele, să vă furnizăm produsele /serviciile noastre).

Dacă furnizați către New Car International datele personale ale altor persoane fizice, vă rugăm să le comunicați acestora înainte de această dezvăluire modalitatea în care New Car International intenționează să le proceseze datele personale, așa cum este descris în această Politică de confidențialitate.

DIVULGARE DE DATE PERSONALE

Ca regulă, nu vom dezvălui datele dvs. personale unor terțe părți.

Cu toate acestea, pot exista unele cazuri în care:

– dezvăluim datele dvs. în cazul în care este în interesul și necesar dvs., dezvăluim datele personale relevante autorităților competente, în contextul furnizării produselor /serviciilor pe care le-ați comandat de la noi.

DURATA DE PROCESARE

Intenționăm să păstrăm datele dvs. personale pe durata contractului semnat între părți, precum și ulterior, în conformitate cu politicile noastre interne și obligațiile legale ce ne revin.

În cazul în care datele nu sunt colectate în contextul unui contract semnat, aceste date vor fi păstrate atât timp cât este necesar pentru a îndeplini scopul privind colectarea datelor preconizate.

DREPTURILE DVS

În calitate de persoane vizate, GDPR vă oferă o serie de drepturi, inclusiv:

-dreptul de acces – aveți dreptul să obțineți confirmarea că datele dvs. personale sunt prelucrate de noi și, în cazul unui răspuns afirmativ, detaliile relevante ale acestor activități de prelucrare;

-dreptul de a rectifica – aveți dreptul să rectificați datele dvs.personale în cazul în care sunt incorecte;

-dreptul de a șterge datele – aveți dreptul să obțineți ștergerea datelor dvs. personale în anumite cazuri (de exemplu, dacă datele nu mai sunt necesare în raport cu scopul pentru care au fost colectate);

-dreptul de a restricționa – aveți dreptul să obțineți restricția de prelucrare a datelor dvs. personale în anumite cazuri (de exemplu, atunci când contestați exactitatea datelor dvs. personale, pentru o perioadă care ne permite să verificăm corectitudinea acestora);

-dreptul de a obiecta – aveți dreptul să vă opuneți prelucrării în continuare a datelor dvs. personale în condițiile și limitele stabilite de lege;

-dreptul la transferul datelor – aveți dreptul să primiți datele personale referitoare la dvs., pe care ni le-ați furnizat, într-un format structurat, frecvent utilizat și care poate fi citit în format digital sau să transmiteți aceste date unui alt controlor de date.

Ne angajăm să vă asiguram posibilitatea de exercitare a acestor drepturi.

Puteți să vă exercitați drepturile sus-menționate și să aflați mai multe despre aceste drepturi adresându-vă Nouă :

– prin cerere scrisă adresată către: New Car International Srl, str. Zaharia Carcalechi Nr. 23-25 sector 5, 052072, Bucuresti, România sau

– prin e-mail la adresa: service.newcarinternational@gmail.com.

De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de protecție a datelor.

Vom trata întotdeauna cererile dvs. cu cel mai înalt grad de atenție și vom aborda orice solicitări aveți în cel mai scurt timp posibil.

Prezenta Politică de Confidențialitate intră în vigoare din 25 mai 2018.

Ne rezervăm dreptul de a modifica măsurile noastre de securitate și de protecție a datelor, în măsura în care acest lucru este necesar ca urmare a dezvoltării tehnice. În aceste cazuri, vom adapta, de asemenea, politica noastră de confidențialitate în consecință. Prin urmare, vă rugăm rețineți versiunea actuală a politicii noastre de confidențialitate.

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență online. Prin faptul că sunteți de acord să acceptați utilizarea cookie-urilor în conformitate cu politica noastră de cookie-uri.

Privacy Settings saved!
Setările de confidențialitate

Când vizitați un site Web, acesta poate stoca sau prelua informații din browserul dvs., mai ales sub formă de cookie-uri. Controlați-vă serviciile Cookie personale aici.

Aceste module cookie sunt necesare pentru funcționarea site-ului web și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.

Pentru a utiliza acest site web, folosim următoarele cookie-uri tehnice necesare
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Refuz tot
Accept tot